Til hovedinnhold
vegetar

Vegetarsnitzel med stekt blomkål, poteter, sitron og kaperssmør

Vegetar med sprø snitzel, blomkål og brunet smør med kapers og sitron er middag nesten som på restaurant.

Vegetarsnitzel med blomkål

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2pkVivera vegetar snitzel à 200 g

400gkokefaste poteter

1stkblomkål

100gsmør

50gsmå kapers

1stksitron

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 225 grader varmluft.
Skrell 400 gram poteter og kok dem møre i lettsaltet vann.
Stek vegetarsnitzeler i ovnen i 6 minutter på hver side.
Del 1 blomkål i små buketter og stek dem sammen snitzlene med litt salt og olje.
Varm 100 gram smør i en liten gryte til det blir gyllenbrunt. Rør underveis. Tilsett 50 gram skylte kapers og saften av 1 sitron.

Extra

1 ts Dijon sennep i sausen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit