vegetar
Vegetarsnitzel med stekt blomkål, poteter, sitron og kaperssmør
Vegetar med sprø snitzel, blomkål og brunet smør med kapers og sitron er middag nesten som på restaurant.
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkVivera vegetar snitzel à 200 g
400 gkokefaste poteter
1 stkblomkål
100 gsmør
50 gsmå kapers
1 stksitron
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 225 grader varmluft.
Skrell 400 gram poteter og kok dem møre i lettsaltet vann.
Stek vegetarsnitzeler i ovnen i 6 minutter på hver side.
Del 1 blomkål i små buketter og stek dem sammen snitzlene med litt salt og olje.
Varm 100 gram smør i en liten gryte til det blir gyllenbrunt. Rør underveis. Tilsett 50 gram skylte kapers og saften av 1 sitron.
Extra
1 ts Dijon sennep i sausen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆