brød og bakst
Havrelapper med banan
Havrelapper med banan er nydelig i matpakken, som turmat eller til kveldskosen. Disse lappene bruker banan som eneste søtning, og du kan servere med det du liker best av fersk frukt, yoghurt eller bær.
![Havrelapper med banan stablet i tårn, og servert med bringebær, mango og lønnesirup.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/381C2LzdTT5gAGV3iaClUo/e0a58479bf5ec5930c7ae53d24f84467/havrelapper-med-banan-med-stavmikser.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
80 ghavregryn
2 ssgresk yoghurt
1 stkmoden banan
1 tsbakepulver
2 stkegg
1 sssmør til steking
Fremgangsmetode
Oppskriften gir 8 små eller 4 større lapper.
Ha havregryn i en bolle, og mal den til havremel med stavmikseren.
Ha i resten av ingrediensene, og miks videre til en klumpfri røre med stavmikseren.
La røren svelle i 10 minutter, og stek små lapper i litt smør i en middels varm stekepanne.
Kan lages kvelden i forveien, og legges i matpakke i kjøleskapet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆