Til hovedinnhold
matmuffins

Grove matmuffins med ost, purre og fårepølse

Ta med matmuffins i sekken neste gang du skal på tur! Det er praktiske å ha med seg, og kan enkelt fryses ned på forhånd og tine i sekken på veien.

Grove matmuffins med ost, purre og fårepølse i blå og hvite muffinsformer, på blårutete kjøkkenhåndkle i blåbærlyng.

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

Matmuffinsrøre:

2stkegg

150glettrømme

en halvdlmelk

3ssolje

160gfullkornshvetemel

2tsbakepulver

1tssukker

30gsolsikkekjerner

30gsesamfrø

en fjerdedeltssalt

Fyll:

50gfårepølse, strimlet

150grevet gulost

en halvstkpurre (finsnittet)

Fremgangsmetode

Denne oppskriften gir ca. 12 muffins

Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt.
Gjør klar fyllet og bland det forsiktig inn i muffinsrøren.
Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Det er viktig at de ikke blir stekt for lenge, da kan de bli tørre. Avkjøl på rist.

Tips!

Her har vi fylt muffinsene med ost, purre og fårepølse, men du kan gjerne bruke alt av kjøttpålegg eller grønnsaker du har rester av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen