matmuffins
Grove matmuffins med ost, purre og fårepølse
Ta med matmuffins i sekken neste gang du skal på tur! Det er praktiske å ha med seg, og kan enkelt fryses ned på forhånd og tine i sekken på veien.

25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
12 porsjoner
Matmuffinsrøre:
2 stkegg
150 glettrømme
en halv dlmelk
3 ssolje
160 gfullkornshvetemel
2 tsbakepulver
1 tssukker
30 gsolsikkekjerner
30 gsesamfrø
en fjerdedel tssalt
Fyll:
50 gfårepølse, strimlet
150 grevet gulost
en halv stkpurre (finsnittet)
Fremgangsmetode
Denne oppskriften gir ca. 12 muffins
Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt.
Gjør klar fyllet og bland det forsiktig inn i muffinsrøren.
Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Det er viktig at de ikke blir stekt for lenge, da kan de bli tørre. Avkjøl på rist.
Tips!
Her har vi fylt muffinsene med ost, purre og fårepølse, men du kan gjerne bruke alt av kjøttpålegg eller grønnsaker du har rester av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆