Til hovedinnhold
brød og bakst

Pinnebrød med sjokolade

Pinnebrød-deig er superkjapt å lage, og blander du inn sjokoladedråper eller grovhakket sjokolade tar du turgleden til et nytt nivå!

Pinnebrød med sjokolade grillet på pinne, servert på rustikk trefjøl på trebord.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

4dlhvetemel

en halvtssalt

2tsbakepulver

4ssolje

1 og en halvdlmelk

50gsjokoladedråper (eller grovhakket sjokolade)

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 8 pinnebrød, avhengig av størrelse.
Bland sammen alt det tørre. Deretter har du i olje og melken.
Elt til deigen er fast og lett å jobbe med. Elt inn sjokolade helt til slutt.
Del den ferdige deigen i åtte. Da blir det enklere når du først skal grille.
Legg deigbitene i en oljet plastpose, så blir det lett å ta dem ut igjen.
Rull deigklumpen til en pølse på rundt to cm i diameter. Tvinn deigen rundt pinnen og stek den på glørne, ikke flammene. Da får den en jevn varme, og du unngår brent pinnebrød som er rått inni.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Til toppen