brød og bakst
Pinnebrød med sjokolade
Pinnebrød-deig er superkjapt å lage, og blander du inn sjokoladedråper eller grovhakket sjokolade tar du turgleden til et nytt nivå!

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
4 dlhvetemel
en halv tssalt
2 tsbakepulver
4 ssolje
1 og en halv dlmelk
50 gsjokoladedråper (eller grovhakket sjokolade)
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 8 pinnebrød, avhengig av størrelse.
Bland sammen alt det tørre. Deretter har du i olje og melken.
Elt til deigen er fast og lett å jobbe med. Elt inn sjokolade helt til slutt.
Del den ferdige deigen i åtte. Da blir det enklere når du først skal grille.
Legg deigbitene i en oljet plastpose, så blir det lett å ta dem ut igjen.
Rull deigklumpen til en pølse på rundt to cm i diameter. Tvinn deigen rundt pinnen og stek den på glørne, ikke flammene. Da får den en jevn varme, og du unngår brent pinnebrød som er rått inni.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆