rundstykker
Enkle eltefrie rundstykker
Med få ingredienser og null stress kan du nyte eltefrie rundstykker til frokost. Hver dag, om du vil!

15min / 12t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
400 ghvetemel
en fjerdedel tstørrgjær
1 tssalt
4 dlvann (lunkent)
3 ssolje
1 dlsolsikkekjerner (valgfritt)
Fremgangsmetode
Rør alle ingredienser raskt sammen i en bolle. Konsistensen skal være som tykk grøt.
Ha plast på bollen og la den st å natten over, eller 10-12 timer på kjøkkenbenken.
Sett stekeovnen på 250 grader og sett inn stekebrettet du skal bruke til oppvarming.
Ha godt med mel på kjøkkenbenken, deigen er våt og klissete.
Hell deigen ned på melet, og del den i åtte like store stykker. Form deretter deigen til åtte rundstykker.
Ha rundstykkene på bakepapir og legg det på det oppvarmede stekebrettet.
Sett brettet med rundstykkene inn i ovnen og stek i ca. 15 minutter, eller til de har en fin gyllen farge.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆