Til hovedinnhold
rundstykker

Proteinrundstykker med skinke og cottage cheese

Disse proteinrundstykkene er både mettende og sunne, og inneholder både egg, skinke og cottage cheese for ekstra godt med proteiner!

Proteinrundstykker med skinke og cottage cheese, servert med et dryss havregryn på toppen på et hvitt rundt trefat.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

3stkegg

250gcottage cheese

2dlgrovt mel

2dllettkokte havregryn

1 og en halvtsbakepulver

en fjerdedeltssalt

2tstørket oregano

150gsmårettskinke

1stkegg til pensling

1klypeEkstra havregryn til å drysse over

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 °C.
Rør sammen 3 egg, 250 g cottage cheese, 2 dl grovt mel, 2 dl havregryn, 1,5 ts bakepulver, 0,25 ts salt og 2 ts oregano til en samlet deig.
Vend inn 150 g smårettskinke.
Form 8 rundstykker med to spiseskjeer og legg utover et stekebrett dekket med bakepapir.
Visp 1 egg og pensle rundstykkene. Dryss over havregryn og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn