Til hovedinnhold
brød og bakst

Vannbakkels med persille

Vannbakkels er luftig og herlig. De kan fylles med krem eller vaniljekrem, syltetøy eller bær og serveres til dessert. Hvis du tilsetter persille, og fyller med eplemarmelade, er de fantastisk gode til ost.

Vannbakkels med persille, fylt med eplemarmelade. Servert på bord med blåmuggost og honning ved siden av.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2 og en halvdlvann

100gsmør

150ghvetemel

220gegg (4 store/mellomstore)

2ssfinhakket persille

Fyll:

1glasseplemarmelade

Fremgangsmetode

Kok opp vann, og smelt smøret i det kokende vannet.
Tilsett alt melet på en gang under stadig omrøring med en tresleiv. La kasserollen stå på middels varme og rør til deigen blir til en stor klump. Fortsett å røre et par min til deigklumpen blir «stekt» på alle sider.
Ha deigen over i en bakebolle.
Rør inn ett og ett egg. Ikke tilsett det neste egget før det forrige er rørt helt inn. Rør inn persille til slutt.
Sprøyt ut rundinger på et stekebrett.
Bak ca. 20 min på 200 °C.
Avkjøl.
Bruk en sprøytepose med tyll og fyll bakkelsene med eplemarmelade.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit