Til hovedinnhold
brød og bakst

Hjemmelaget hvitløksbrød

Høstens supper og gryter er ofte enda bedre med hvitløksbrød som følge. Bruker du ferdigstekt baguette er det klart på 20 minutter!

Hjemmelaget hvitløksbaguette servert på trebrett med hjemmelaget hvitløkssmør, og en frisk salat i bakgrunnen.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkbaguette

100gromtemperert smør

2feddrevet hvitløk

1ssfinhakket bladpersille

1ssfinhakket gressløk

en fjerdedeltsflaksalt

en fjerdedeltspepper

Fremgangsmetode

Rør sammen mykt smør, hvitløk, persille, gressløk, salt og pepper i en skål.
Forvarm ovnen til 180˚C. Snitt brødet i skiver med en skarp kniv uten å skjære helt igjennom.
Fyll snittene i baguetten med hvitløksmøret. Stek midt i ovnen til smøret har smeltet og brødet er sprøtt og gyllent på toppen, 10-15 minutter.

Tips!

Skal du ha skalldyrfest? Prøv med finhakket fersk estragon i hvitløksmøret.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen