dessert og søt bakst
Blåbærmuffins med havregryn og quinoa
Man kan trenge noe søtt i matpakken, på tur eller bare noe til kaffen – og blåbærmuffins med havregryn og quinoa er godt for humøret og godt for deg.
![blabarmuffins.jpg](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2TXKr4kGeEURX1HpRXr1A7/dc9151e555be4f3f9e321a1a1f92347c/blabarmuffins.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
12 porsjoner
Dette trenger du:
2 stkegg
1 og en halv dlsukker
75 gsmeltet smør
2 dlhvetemel
1 dlhavregryn (malt)
1 tsbakepulver
en halv dlmelk
2 ssquinoa (kokt)
2 dlblåbær
Dette trenger du til ostekremen:
1 dlfløte
1 boksPhiladelphiaost
2 sssukker
1 ssblåbær
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 225 grader.
Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smør, mel, havregryn og bakepulver vekselvis med melk. Vend inn quinoa og blåbær.
Ha røren i muffinsformer og stek dem midt i ovnen i 12–15 minutter.
Pisk fløte og philadelphia stivt med sukker, topp muffinsen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆