Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Rislapper

Lyst på litt ekstra kos til kvelds eller til frokost i helgen? Med ferdig risgrøt visper du raskt sammen lapper som du steker i pannen og serverer med syltetøy til.

Rislapper

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4dlkald ferdig risgrøt (eks fra Toro eller Fjordland)

1dlhvetemel

3stkegg

2sssmør

1dæsjsyltetøy og rømme til servering

Fremgangsmetode

Bland 4 dl risgrøt, 1 dl hvetemel og 3 egg godt sammen til en jevn røre.
Stek små lapper ved å ha noen skjeer røre i en varm panne med litt smør. Stek til gyllen under, snu og stek til gyllen på den andre siden eller til gjennomstekt. Hold gjerne rislappene varme i ovnen på 100 °C mens du steker resten.
Server lappene med syltetøy og rømme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn