dessert og søtt

Pain au chocolat

Lyst på noe skikkelig godt til kaffen, eller er du litt sent ute med Valentines-forberedelsene? Pain au chocolat er enkelt å lage, og tar under en time når du bruker ferdiglaget butterdeig. Perfekt til frokost på sengen, med en rykende varm kopp kaffe.

Pain au chocolat, fransk bakverk av butterdeig og sjokolade, servert på beige linduk.

20min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

8 porsjoner

4platerbutterdeig (tint)

150gkokesjokolade (delt i 32 ruter)

1stkegg til pensling

Fremgangsmetode

Kjevle butterdeigsplatene til et rektangel på 12X30 cm. Del i to på langs.
Legg to sjokoladebiter ved siden av hverandre nederst på hver leiv, slik at de fyller bredden på deigen.
Rull enden av deigen over sjokoladebitene og rull 3 runder før du legger to nye sjokoladebiter på, og ruller til enden. Press kantene ned med fingrene.
Pensle med egg på toppen, og stek på 200 grader i cirka 20 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit