dessert og søtt
Pain au chocolat
Lyst på noe skikkelig godt til kaffen, eller er du litt sent ute med Valentines-forberedelsene? Pain au chocolat er enkelt å lage, og tar under en time når du bruker ferdiglaget butterdeig. Perfekt til frokost på sengen, med en rykende varm kopp kaffe.
20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
8 porsjoner
4 platerbutterdeig (tint)
150 gkokesjokolade (delt i 32 ruter)
1 stkegg til pensling
Fremgangsmetode
Kjevle butterdeigsplatene til et rektangel på 12X30 cm. Del i to på langs.
Legg to sjokoladebiter ved siden av hverandre nederst på hver leiv, slik at de fyller bredden på deigen.
Rull enden av deigen over sjokoladebitene og rull 3 runder før du legger to nye sjokoladebiter på, og ruller til enden. Press kantene ned med fingrene.
Pensle med egg på toppen, og stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆