15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 lferskpresset eplejuice
1 stkappelsin (i båter, uten skall)
1 tshel nellik
1 tsrevet muskatnøtt
1 tsmalt kanel
2 tshonning
Pynt:
4 stkhele stjerneanis
4 stkkanelstenger
4 stktørkede epleskiver
1 stkappelsin (i skiver)
Fremgangsmetode
Bland ferskpresset eplejuice, appelsinbåter (uten skall), kanel, nellik og honning i en kjele.
La det småkoke i ca. 15 minutter så den deilige smaken av jul kommer frem.
Sil eplegløggen og server i glass eller krus og pynt med kanelstang, stjerneanis tørkede epleskiver og skivet appelsin.
Tips!
Har du mer til overs kan du kjøle ned eplegløggen og helle den på flaske. Da holder den seg i kjøleskap i inntil 5 dager.