Til hovedinnhold
enkelt

Caprese toast med ruccolapesto

Toast er genialt når du vil ha en fullverdig middag for en billig penge, men toasten trenger slett ikke være kjedelig! Bare se her!

Caprese ostesmørbrød med ruccolapesto, oransje tomater, mozzarello og aioli på trefjøl. Ekstra ruccolapesto i skål ved siden av.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

8skiverlandbrød

2stktomater

2stkmozzarella

2ssaioli

1stkrødløk

Ruccolapesto:

1nevefersk basilikum

1poseruccola

2feddhvitløk

2dlrevet parmesan

3ssolivenolje

1sssitronsaft (smak til med mer om nødvendig)

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Ruccolapesto

Finhakk basilikum, ruccola og hvitløk. Bland inn parmesan og olivenolje. Smak til med sitron, salt og pepper.

Toast

Ha pesto, skiver med tomat, ost og rødløk på den ene skiven. Smør litt aioli på toppen av den andre og legg sammen.
Stek den på grillen, i toastjern, i stekepannen eller i ovnen til alt er gyllent og osten er smeltet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit