Til hovedinnhold
svinekjøtt

Stekt ris med skinke og speilegg

Ris, egg, skinke og frosne grønnsaker er billig, og mer skal det ikke til for å trylle frem en sunn, mettende og næringsrik rett som ikke koster mange kroner.

Stekt ris med skinke og speilegg, amerikansk grønnsaksblanding og løk. Servert på lys grønn tallerken, på lys trebakgrunn.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

5dlkokt ris

1boksPicnic-skinke (eller bogskinke)

1stkgul løk

300gamerikansk blanding (frosne grønnsaker)

2ssnøytral olje

2stkfinhakkede vårløk

1tssalt og pepper (smak til)

4stkegg

1sssmør

Fremgangsmetode

Skjær løk og skinke i terninger. Varm olje på middels varme i en stor stekepanne eller wok. Stek løken blank.
Ha i ris, skinke amerikansk blanding og vårløk. Stek til alt har blitt godt og varmt. Smak til med salt og pepper.
Ha risen over på et varmt serveringsfat og stek raskt 4 egg i smør i pannen. Server varm ris med nystekt speilegg.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit