svinekjøtt
Stekt ris med skinke og speilegg
Ris, egg, skinke og frosne grønnsaker er både billig og mettende. Mer skal det ikke til får å trylle frem en rask og digg hverdagsmiddag!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
5 dlkokt ris
1 boksPicnic-skinke (eller bogskinke)
1 stkgul løk
300 gamerikansk blanding (frosne grønnsaker)
2 ssnøytral olje
2 stkfinhakkede vårløk
1 tssalt og pepper (smak til)
4 stkegg
1 sssmør
Fremgangsmetode
Skjær løk og skinke i terninger. Varm olje på middels varme i en stor stekepanne eller wok. Stek løken blank.
Ha i ris, skinke amerikansk blanding og vårløk. Stek til alt har blitt godt og varmt. Smak til med salt og pepper.
Ha risen over på et varmt serveringsfat og stek raskt 4 egg i smør i pannen. Server varm ris med nystekt speilegg.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆