Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Laks og blomkålris

Stekt laks med en spennende vri! Blomkålris, salte peanøtter og soyasaus setter smak på den fine fisken.

Laks og blomkålris med peanøtter og soyasaus

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600glaks

olivenolje

1stkrødløk

1poseblomkålris

200gspinat

1sssmør

salt

pepper

1posepeanøtter

basilikum

soyasaus

50gparmesan

Fremgangsmetode

Skjær rødløken i skiver og stek den lett i pannen. Gi blomkålrisen et raskt oppkok, og vend inn løk, spinat og smør. Smak til med salt og pepper.
Del fisken i fire jevnstore stykker. Stek fisken i olje på middels varme til den har fått en fin stekeskorpe. La fisken hvile et par minutter før servering.
Rist peanøttene i stekepannen og strø dem over fisken. Topp med litt basilikum og revet parmesan. Smak til med litt soyasaus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit