Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Laks og blomkålris

Stekt laks med en spennende vri! Blomkålris, salte peanøtter og soyasaus setter smak på den fine fisken.

Laks og blomkålris

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600glaks

olivenolje

1stkrødløk

1poseblomkålris

200gspinat

1sssmør

salt

pepper

1posepeanøtter

basilikum

soyasaus

50gparmesan

Fremgangsmetode

Skjær rødløken i skiver og stek den lett i pannen. Gi blomkålrisen et raskt oppkok, og vend inn løk, spinat og smør. Smak til med salt og pepper.
Del fisken i fire jevnstore stykker. Stek fisken i olje på middels varme til den har fått en fin stekeskorpe. La fisken hvile et par minutter før servering.
Rist peanøttene i stekepannen og strø dem over fisken. Topp med litt basilikum og revet parmesan. Smak til med litt soyasaus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn