fisk og sjømat
Brødskive med fiskekake, kremet rødbetsalat, reddik og spirer
Fiskekaker på brødskiva er genialt hvis du vil spise mer fisk.
![Brødskive med fiskekaker, kremet rødbetsalat, reddik og spirer](/assets/contentful/b26eki8n3vte/66zqmceKPY9YpmOfygGPSe/cf8aca5d78ec7dfb7a6d0e01561f2613/fiskekake-pa-brodskiva-palegg-rodbetsalat-reddik-spirer.gif?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
2 porsjoner
2 stkbrødskiver
salat (litt)
2 ssmajones
2 ssrømme eller creme fraiche
2 tssitronsaft (alternativt kan du bruke hvitvins- eller eplecidereddik)
1 ssrødløk (finhakket)
2 ssrødbeter (i terninger. Bruk rå rødbeter om du vil ha litt «crunch»)
2 sseple (i terninger)
1 stkreddiker (i skiver)
2 stkfiskekaker
spirer (en liten håndfull)
Fremgangsmetode
Legg litt salat på brødskiven.
Bland sammen majones, rømme og sitronsaft, og krydre med litt salt og pepper.
Ha i rødløk-, rødbet- og epleterninger og bland alt lett sammen.
Fordel rødbetsalaten over brødskiva, legg på reddikskiver og topp med fiskekake(r) og spirer.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆