fisk og sjømat
Syrlig sommer med ceviche og grillet laks
Ceviche er en super sommerrett og en enkel måte å spise mer fisk på. Syrlig, friskt, sunt og godt!
![Ceviche og grillet laks på tallerken med rødt bestikk ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7IhxsmkXkvmryxSLCzpbhV/23b609ce5976f0b68044d2c86076a02a/1550x870_Artikkel-banner_laks.png?preset=large&dpr=2&q=75)
10min / 25min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
600 glaksefilet
1 stkpaprika (rød)
1 stkrødløk
en halv stkchili
1 buntfersk koriander
1 stkavokado
1 stkmango
Sitrusmarinade:
1 stklime (saften av)
1 stksitron (saften av)
1 tssesamolje
1 ssrevet ingefær
4 sssoyasaus
Fremgangsmetode
Bland finhakket paprika, rødløk, chili og koriander i en bolle. Skjær avokado og mango i terninger og bland sammen.
Skvis sitronsaft og limesaft i en annen bolle. Bland inn sesam- olje, ingefær og soyasaus. Bland dressingen inn i cevichen.
Lag rømmedressing: bland rømme og gressløk. Smak til med salt og pepper.
Grill laksen på direkte varme i 3 min på hver side. Server på en seng av syrlig ceviche.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆