Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Crispy fish and chips med ertepuré

Fish and chips er ekte kosemat, som er kjemperask å lage! Denne engelske klassikeren er så godt at selv skeptikerne rundt matbordet fort glemmer at de spiser fisk. For en ekte smak av England, kan du dryppe noen dråper eddik over chipsen før servering.

Crispy fish and chips på tallerken med ertepuré, sitronbåter, ferske urter og remulade. Lys bakgrunn.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkCoop Fish&Chips

300gfrosne erter

1sssmør

en halvstksitron (kun saft)

1tssalt og pepper (smak til)

1pkremulade

Fremgangsmetode

Tilbered fisk og chips som anvist på pakken, dette tar ca. 15 minutter.

Ertepuré

Kok fryste erter i lettsaltet vann i et par minutter. Hell av vannet og mos de sammen med smør. Bruk en gaffel eller stavmikser.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Servér fisk og chips med ertepuré og remulade

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit