fisk og sjømat

Enkel fiskegrateng med fiskepudding og reker

Deilig hjemmelaget fiskegrateng trenger ikke å ta lang tid! Bruk ferdig fiskepudding, og legg til litt luksus med reker og friske grønnsaker, så har du fiskegrateng på under halvtimen; og det helt uten egg!

Enkel fiskegrateng med fiskepudding og reker laget i porsjonsform, og servert på hvit linserviett på lys tallerken. Hvit skål med råkost i bakgrunnen.

5min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

300gfiskefilet

300gfiskepudding

1stkpurre (i biter)

3stkgulrot (små terninger)

50gsmør

20ghvetemel

1boksCoop Reker I Lake

4dlmelk

1klypesalt og pepper

125gfrosne erter

5ssgriljermel

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader. Del fisk, fiskepudding og purre i biter og gulrøttene i små terninger.
Smelt smør, rør inn mel og spe med laken fra rekene. Rør hele tiden. Kok opp og spe gradvis med melk. La sausen koke opp slik at den tykner. Smak til med salt og pepper.
Vend inn fiskebitene, reker og grønnsaker i sausen og hell over i en smurt ildfast form.
Strø griljermel over og stek i noen minutter til toppen er gyllen. Server med råkostsalat.

Tips!

Her kan du bruke den fisken du liker best. Både laks, torsk og hyse passer ypperlig til fiskegrateng.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit