Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Enkel fiskegrateng med gulrot og purre

Dette er en enkel fiskegrateng med fisk og grønnsaker i terninger, som kun trenger et par minutter i ovnen for å bli gyllen og sprø. Perfekt til travle hverdager.

ENKEL FISKEGRATENG MED GULROT OG PURRE

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

300gfiskefilet

300gfiskepudding

1stkpurre (i biter)

3stkgulrot (små terninger)

50gsmør

20ghvetemel

1boksCoop Reker I Lake

4dlmelk

1klypesalt og pepper

125gfrosne erter

5ssgriljermel

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader. Del fisk, fiskepudding og purre i biter og gulrøttene i små terninger.
Smelt smør, rør inn mel og spe med laken fra rekene. Rør hele tiden. Kok opp og spe gradvis med melk. La sausen koke opp slik at den tykner. Smak til med salt og pepper.
Vend inn fiskebitene, reker og grønnsaker i sausen og hell over i en smurt ildfast form.
Strø griljermel over og stek i noen minutter til toppen er gyllen. Server med råkostsalat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit