fisk og sjømat
Ferske vårruller med økologisk scampi
Ferske vårruller er så digg. De skal ikke stekes, men fyllet skal rulles i rispapir. Fyll dem med rå grønnsaker og gjerne med scampi som her. De er knasende sprø og friske. Kanskje ikke så rart at de også kalles sommerruller.
![reker-i-ferske-varruller.jpg](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3J4pwTEdrf4WulO6aOvGXq/b7794fea4884a6559b48beae6add33df/reker-i-ferske-varruller.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
2min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
12 platerrispapir
24 stkscampi (ferdigkokte, økologiske )
2 ssmaisolje
6 sssoyasaus
1 stkagurk
3 stkgulrøtter
100 gbønnespirer (friske el. hermetiske)
1 dlhakket koriander
1 dlhakket basilikum
1 nevefriseesalat
2 dlsøt chilisaus
Fremgangsmetode
Rens rekene, stek dem raskt i olje og soyasaus.
Kutt agurk og gulrøtter i fyrstikktynne strimler.
Bløtlegg rispapiret etter anvisning, fyll rullene med reker, grønnsaker, bønnespirer, friske urter og salat.
Rull sammen, server med chilisaus og litt ekstra soyasaus.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆