Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ferske vårruller med økologisk scampi

Ferske vårruller er så digg. De skal ikke stekes, men fyllet skal rulles i rispapir. Fyll dem med rå grønnsaker og gjerne med scampi som her. De er knasende sprø og friske. Kanskje ikke så rart at de også kalles sommerruller.

reker-i-ferske-varruller.jpg

2min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

12platerrispapir

24stkscampi (ferdigkokte, økologiske )

2ssmaisolje

6sssoyasaus

1stkagurk

3stkgulrøtter

100gbønnespirer (friske el. hermetiske)

1dlhakket koriander

1dlhakket basilikum

1nevefriseesalat

2dlsøt chilisaus

Fremgangsmetode

Rens rekene, stek dem raskt i olje og soyasaus.
Kutt agurk og gulrøtter i fyrstikktynne strimler.
Bløtlegg rispapiret etter anvisning, fyll rullene med reker, grønnsaker, bønnespirer, friske urter og salat.
Rull sammen, server med chilisaus og litt ekstra soyasaus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit