30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
300 gtorsk
300 glaks
1 stksøtpotet (middels stor)
en halv stkaubergine
12 stksukkererter
1 stkrød paprika
1 stkrødløk
1 buntfersk timian
1 tssalt og pepper
1 ssrapsolje
Fremgangsmetode
Vask søtpoteten godt, kutt den i biter og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.
Kutt fisken og resten av grønnsakene i biter mens søtpoteten steker. Legg alt på et sølvfolieark.
Putt søtpotetbitene i sølvfolien og krydre med salt, pepper og urter. Hell over litt olje, pakk sammen og stek pakken på indirekte varme på grillen i ca. 10 min.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆