fisk og sjømat
Fiskeburger med hummus og tomater
Burger er digg, og fiskeburger kan du spise med god samvittighet. Velg en skikkelig fiskeburger med mye fisk og litt spicy chili. Topp den med tomat- og fetaostsalat og hjemmelaget hummus, og spis den i grovt burgerbrød.
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Fra Havet Fiskeburger med chili á 300 g (1-2 for 4 pers.)
1 pkCoop grove burgerbrød
2 stkgulrøtter
1 boksCoop kikerter
4 stktomater
1 pkÄnglamark fetaost
Litt Extra:
1 dæsjsitronsaft
1 neveGrønne salatblader
Fremgangsmetode
Varm fiskekakene i stekovnen til de er gjennomvarme.
Skrell og skjær gulrøttene i små terninger, og kok dem møre i vann. Avkjøl dem.
Kjør gulrøtter og kikerter jevnt med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Del tomatene i små biter og bland dem med fetaosten. Smak til med salt og pepper.
Varm burgerbrødene i ovnen rett før servering
Litt Extra
Sitronsaft i tomatsalaten.
Grønne salatblader.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆