fisk og sjømat
Fiskekaker med asiatisk råkost
Fiskekaker trenger ikke å være kjedelig. Med litt inspirasjon fra Asia, kan fiskekakene få et skikkelig smakskick, i form av en deilig råkostsalat med asiatisk dressing!
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
8 stkfiskekaker
en halv stkhodekål
3 stkgulrøtter
75 gsukkererter
1 stkrødløk
1 stkrød paprika
en halv stkrød chili
1 nevefrisk koriander
50 gsalte peanøtter
Asiatisk dressing:
1 ssriseddik
1 sssoyasaus
1 tsfiskesaus (asiatisk)
1 tsrørsukker
en halv stklime
Fremgangsmetode
Varm fiskekaker i en panne eller i ovnen.
Rens alle grønnsakene, og skjær dem i tynne strimler. Finhakk koriander.
Press limesaften og rør alle ingrediensene til dressingen sammen. Vend dressing, grønnsaker og koriander godt sammen.
Grovhakk peanøtter og dryss dem over salaten før servering. Server de varme fiskekakene med salat og båter av lime.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆