Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskekaker med asiatisk råkost

Fiskekaker trenger ikke å være kjedelig. Med litt inspirasjon fra Asia, kan fiskekakene få et skikkelig smakskick, i form av en deilig råkostsalat med asiatisk dressing!

Fiskekaker med asiatisk råkost av kål, gulrot, sukkererter, chili og koriander. Hvit tallerken med blå kant. Limebåt på siden, og peanøtter på toppen.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

8stkfiskekaker

en halvstkhodekål

3stkgulrøtter

75gsukkererter

1stkrødløk

1stkrød paprika

en halvstkrød chili

1nevefrisk koriander

50gsalte peanøtter

Asiatisk dressing:

1ssriseddik

1sssoyasaus

1tsfiskesaus (asiatisk)

1tsrørsukker

en halvstklime

Fremgangsmetode

Varm fiskekaker i en panne eller i ovnen.
Rens alle grønnsakene, og skjær dem i tynne strimler. Finhakk koriander.
Press limesaften og rør alle ingrediensene til dressingen sammen. Vend dressing, grønnsaker og koriander godt sammen.
Grovhakk peanøtter og dryss dem over salaten før servering. Server de varme fiskekakene med salat og båter av lime.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit