fisk og sjømat
Fiskekaker med asiatisk råkost
Fiskekaker trenger ikke å være kjedelig. Med litt inspirasjon fra Asia, kan fiskekakene få et skikkelig smakskick, i form av en deilig råkostsalat med asiatisk dressing!

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
8stkfiskekaker
en halvstkhodekål
3stkgulrøtter
75gsukkererter
1stkrødløk
1stkrød paprika
en halvstkrød chili
1nevefrisk koriander
50gsalte peanøtter
Asiatisk dressing:
1ssriseddik
1sssoyasaus
1tsfiskesaus (asiatisk)
1tsrørsukker
en halvstklime
Fremgangsmetode
Varm fiskekaker i en panne eller i ovnen.
Rens alle grønnsakene, og skjær dem i tynne strimler. Finhakk koriander.
Press limesaften og rør alle ingrediensene til dressingen sammen. Vend dressing, grønnsaker og koriander godt sammen.
Grovhakk peanøtter og dryss dem over salaten før servering. Server de varme fiskekakene med salat og båter av lime.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆