Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskekaker med kremet potetsalat

Alle liker fiskekaker. Det er raskt og enkelt, og med en digg potetsalat med rødløk og sylteagurk til, blir det ekstra godt. Potetsalaten kan du fint gjøre i stand kvelden i forveien, så er middagen klar på et par minutter.

Fiskekaker med kremet potetsalat

10min / 2t 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkfiskekaker

12stksmå poteter

4stkFinsnittet vårløk

en halvstkfinhakket rødløk

2ssfinhakket sylteagurk, hel

2sshakket dill

1begerlettrømme

4ssmajones

1sssoyasaus

en halvtssalt

en halvtspepper

Fremgangsmetode

Kok potetene i en kjele med vann til de er møre. Hell av kokevannet og avkjøl potetene. Del potetene i fire.
Bland alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper. Vend potetene inn i dressingen. Sett potetsalaten kjølig et par timer før servering.
Varm fiskekakene i en stekepanne og servér med potetsalaten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn