fisk og sjømat
Gresk fiskepakke med oliven og fetaost
Pakk inn middagen i papir! Denne metoden gir garantert saftig og smakfull fisk. Pakk inn noen greskinspirerte grønnsaker også, så har du en superkjapp middag.
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkdoradefileter
200 gcherrytomater
2 stkspisspaprika
200 gfetaost
100 gkalamata oliven (uten stein)
1 buntdill
1 stksitron
4 tssmør
4 ssolivenolje
en halv tssalt
en halv tspepper
4 biterbakepapir
Fremgangsmetode
Spre fire ark med bakepapir utover og legg en fiskefilet i midten av hvert ark.
Del cherrytomater i to eller fire, og spisspapirka i tynne strimler. Fordel utover hver fiskefilet og smuldre fetaosten over.
Fordel oliven og grovhakket dill over hver filet. Skvis sitronsaft over og fordel en klatt smør på toppen. Drypp litt olivenolje over hver fiskefilet. Krydre med salt og pepper.
Pakk papiret rundt fisken og grønnsakene og krøll kantene sammen slik at det blir helt tett.
Legg alle fiskepakkene i en stor ildfast form eller et dypt stekebrett. Bak midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Ta ut fiskepakkene og la dem hvile 1-2 minutter før servering. Kan serveres direkte i papiret.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆