Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Gresk fiskepakke med oliven og fetaost

Pakk inn middagen i papir! Denne metoden gir garantert saftig og smakfull fisk. Pakk inn noen greskinspirerte grønnsaker også, så har du en superkjapp middag.

gresk-fiskepakke-pa-grillen-hovedbilde.jpg

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkdoradefileter

200gcherrytomater

2stkspisspaprika

200gfetaost

100gkalamata oliven (uten stein)

1buntdill

1stksitron

4tssmør

4ssolivenolje

en halvtssalt

en halvtspepper

4biterbakepapir

Fremgangsmetode

Spre fire ark med bakepapir utover og legg en fiskefilet i midten av hvert ark.
Del cherrytomater i to eller fire, og spisspapirka i tynne strimler. Fordel utover hver fiskefilet og smuldre fetaosten over.
Fordel oliven og grovhakket dill over hver filet. Skvis sitronsaft over og fordel en klatt smør på toppen. Drypp litt olivenolje over hver fiskefilet. Krydre med salt og pepper.
Pakk papiret rundt fisken og grønnsakene og krøll kantene sammen slik at det blir helt tett.
Legg alle fiskepakkene i en stor ildfast form eller et dypt stekebrett. Bak midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Ta ut fiskepakkene og la dem hvile 1-2 minutter før servering. Kan serveres direkte i papiret.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit