Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Grillet laks med nykål og småpoteter

Grillet laks får en ekstra herlig stekeskorpe. Server fisken med årets ferske nykål, småpoteter og hvit saus som du smaker til med finhakket dill og grov sennep.

Et stykke grillet laks på hvit tallerken, med kokt potet, nykål og hvit saus med dill og sennep.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2pk500 g Coop laksefilet

1tssalt og pepper

500gsmå gourmetpoteter

1stknykål

1poseToro hvit saus

7dlhelmelk

1nevehakket fersk dill

1ssgrov sennep (gjerne Maille)

Fremgangsmetode

Kok potetene møre i saltet vann.
Del kålen i to og skjær bort den harde stilken. Del kålen i litt store biter og kok dem 3-4 minutter i lettsaltet vann.
Krydre fisken med salt og pepper, og grill den på høy varme i 3-4 minutter på hver side.
Lag sausen med H-melk som anvist på pakken. Tilsett hakket dill og grov sennep rett før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit