laks
Grillet laks med nykål og småpoteter
Grillet laks får en ekstra herlig stekeskorpe. Server fisken med årets ferske nykål, småpoteter og hvit saus som du smaker til med finhakket dill og grov sennep.

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2pk500 g Coop laksefilet
1tssalt og pepper
500gsmå gourmetpoteter
1stknykål
1poseToro hvit saus
7dlhelmelk
1nevehakket fersk dill
1ssgrov sennep (gjerne Maille)
Fremgangsmetode
Kok potetene møre i saltet vann.
Del kålen i to og skjær bort den harde stilken. Del kålen i litt store biter og kok dem 3-4 minutter i lettsaltet vann.
Krydre fisken med salt og pepper, og grill den på høy varme i 3-4 minutter på hver side.
Lag sausen med H-melk som anvist på pakken. Tilsett hakket dill og grov sennep rett før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆