Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Hjemmelagde Fiskepinner

Nesten alle digger fiskepinner. Det er noe med den sprø skorpen og den beinfrie fisken, og det at man kan spise dem i hånden hvis man vil.

30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

600gfiskefilet (f.eks. sei, laks eller torsk)

salt og pepper

2dlmel

2stkegg (sammenpisket)

3dlstrøkavring (ev. pankomel )

olje (til steking (bruk gjerne frityr for større kontroll på varmen))

1stkgulrot (revet)

1stkfennikel (i strimler)

1stkstangselleri (i strimler)

1stkvårløk (bunt)

2dlmajones

3ssdill (finhakket)

1stksitron (saften)

8stkamadinepoteter

100gmeierismør

Fremgangsmetode

Skjær fisken i størrelse med vanlige fiskepinner, og krydre med salt og pepper.
Snu fisken først i mel, så i egg, og til slutt i strøkavring. Stek fiske­pinnene i olje til de er gjennomstekte og sprø utenpå.
Bland de kuttete grønnsakene sammen med majones, dill og sitron­saft. Smak til med salt og pepper.
Skrell potetene og kok de møre i vann, sil av vannet og tilsett meierismør, salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn