Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Indiske rekespyd med rissalat

Grill scampi med smak av India! Tilbehøret er søtt og syrlig, frisk og krydret og fullt av spennende smaker.

Rekespyd servert på naanbrød med salatblader, og limebåter. Rissalat med granateple og mynte ved siden av.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Rekespyd:

4pkCoop rekespyd India

4stknaan brød

1stkhjertesalat

1poseRaita Spice Mix

2dlyoghurt naturell

1glassmangochutney

Rissalat:

4dlferdig kokt ris

1stklime (både saft og skall)

en halvdlrosiner

1stkgranateple

1nevefersk mynte

1nevefersk koriander

en halvstkrødløk

1stkchili

2stkvårløk

Fremgangsmetode

Lag raita av Raita Spice Mix og yoghurt naturell, og la stå i kjøleskapet mens du lager resten.

Rissalat

Kok ris som anvist på pakken, og avkjøl.
Kutt løk, vårløk og chili i skiver. Rens og skyll granateplekjernene og finkutt urtene.
Bland rosinene og de andre ingrediensene med risen. Vask limen godt, riv skallet i salaten og skvis over limesaft. Bland godt.
Varm nanbrød som anvist på pakken, eller grill dem lett på begge sider.

Rekespyd

Stek eller grill rekespydene som anvist på pakken og legg over blader av hjertesalat, sammen med raita.
Servér med naanbrød, rissalat og mangochutney.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit