fisk og sjømat
Indiske rekespyd med rissalat
Grill scampi med smak av India! Tilbehøret er søtt og syrlig, frisk og krydret og fullt av spennende smaker.
![Rekespyd servert på naanbrød med salatblader, og limebåter. Rissalat med granateple og mynte ved siden av.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7oIPXz8mx9NaOSk5BrY6O5/176a6fe4828ea0183995fb20c6337d27/775x465-rekespyd.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Rekespyd:
4 pkCoop rekespyd India
4 stknaan brød
1 stkhjertesalat
1 poseRaita Spice Mix
2 dlyoghurt naturell
1 glassmangochutney
Rissalat:
4 dlferdig kokt ris
1 stklime (både saft og skall)
en halv dlrosiner
1 stkgranateple
1 nevefersk mynte
1 nevefersk koriander
en halv stkrødløk
1 stkchili
2 stkvårløk
Fremgangsmetode
Lag raita av Raita Spice Mix og yoghurt naturell, og la stå i kjøleskapet mens du lager resten.
Rissalat
Kok ris som anvist på pakken, og avkjøl.
Kutt løk, vårløk og chili i skiver. Rens og skyll granateplekjernene og finkutt urtene.
Bland rosinene og de andre ingrediensene med risen. Vask limen godt, riv skallet i salaten og skvis over limesaft. Bland godt.
Varm nanbrød som anvist på pakken, eller grill dem lett på begge sider.
Rekespyd
Stek eller grill rekespydene som anvist på pakken og legg over blader av hjertesalat, sammen med raita.
Servér med naanbrød, rissalat og mangochutney.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆