reker og scampi
Indiske rekespyd med rissalat og nanbrød
Grill scampi med smak av India! Tilbehøret er søtt og syrlig, frisk og krydret og fullt av spennende smaker.
15min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 pkCoop rekespyd India
4 stknanbrød
1 stkhjertesalat
1 poseRaita Spice Mix
2 dlnaturell yoghurt
1 glassmangochutney
Rissalat:
4 dlris
1 stklime (saft og skall)
en halv dlrosiner
1 stkgranateple
1 nevemynte
1 nevekoriander
en halv stkrødløk
1 stkchili
2 stkvårløk
Fremgangsmetode
Lag raita som anvist på posen.
Lag rissalat: kok ris som anvist på pakken og avkjøl når den er ferdig.
Kutt løk, vårløk og chili i skiver. Rens og skyll granateplekjernene og finkutt urtene. Bland rosinene og de andre ingrediensene med risen. Vask limen godt, riv skallet i salaten og skvis over limesaft. Bland godt.
Varm nanbrød som anvist på pakken, eller grill dem lett på begge sider.
Stek eller grill rekespydene som anvist på pakken og anrett som vist på bildet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆