fisk og sjømat
Kjapp fiskeburger med mangosalsa
Helsedirektoratet anbefaler oss å spise fisk tre ganger i uka. Det er null problem når man kan lage denne fiskeburgeren!
5min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Fiskeburger med mangosalsa - dette trenger du:
4 stkCoop Fiskeburger hyse/torsk
4 stkburgerbrød
2 stkavokado
2 stkmango
4 stktomater
1 stkvårløk
1 stkSmak til med lime etter ønske
Syltet rødløk på fiskeburgeren:
2 stkmellomstore rødløk
1 dlhvitvinseddik
2 dlsukker
3 dlvann
Fremgangsmetode
Lag syltet rødløk: skjær løk i skiver. Kok vann, eddik og sukker. Hell laken over løken når sukkeret er oppløst. La løken trekke i minst 30 min før servering.
Lag mangosalsa: kutt mango, tomater og vårløk i småbiter. Bland sammen med limesaft
Lag rømmedressing: bland rømme og gressløk. Smak til med salt og pepper
Kutt avokado i skiver, stek eller grill fiskeburgerne - og anrett som vist på bildet.
Denne kjappe fiskeburgeren gir garantert sommerfølelse. Kjør på med mangosalsa og nyt! Syltet rødløk kan høres litt skummelt ut for de minste, men det smaker nesten som godteri og er superlett å lage. Du kan til og med lage den flere dager i forveien, den smaker bare bedre av å stå en stund.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆