fisk og sjømat
Klassisk kabaret
Kabaret er klassisk selskapsmat som var fast inventar på alle koldtbord. Og kanskje er den det fremdeles? Hvis ikke, er det på tide å pusse støv av den igjen.
1t / 3t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
150 ghåndpillede reker
150 gfiskepudding
1 poselys aspik
4 stkegg
3 dlAmerikansk grønnsaksblanding
1 stilkFersk dill
1 stksitron (til servering)
Fremgangsmetode
Lag aspik etter anvisning på posen, avkjøl.
Legg et tynt lag med aspik i bunnen av formen, avkjøl i kjøleskapet. Ferdig når det har stivnet.
Hardkok egg. Forvell grønnsakene.
Ta ut formen fra kjøleskapet, og legg litt dill i bunnen. Ha i resten av ingrediensene og dander slik du ønsker selv.
Hell over resten av aspiken til det dekker innholdet.
Sett kabareten kaldt til den er helt stiv eller vent til neste dag.
Dypp formen raskt i varmt vann.
Legg et egnet fat over formen og vend den fort rundt. Hvis den ikke løsner kan du bløte et kjøkkenhåndkle med varmt vann og legge det rundt formen i ett minutt eller to.
Ta forsiktig av formen.
Server med ferskt brød, sitron og remulade.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆