Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Klassisk kabaret

Kabaret er klassisk selskapsmat som var fast inventar på alle koldtbord. Og kanskje er den det fremdeles? Hvis ikke, er det på tide å pusse støv av den igjen.

Hjemmelaget fargerik kabaret med erter, mais, reker, gulrot og kokt egg. Servert på hvitt fat med hele reker.

1t / 3t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

150ghåndpillede reker

150gfiskepudding

1poselys aspik

4stkegg

3dlAmerikansk grønnsaksblanding

1stilkFersk dill

1stksitron (til servering)

Fremgangsmetode

Lag aspik etter anvisning på posen, avkjøl.
Legg et tynt lag med aspik i bunnen av formen, avkjøl i kjøleskapet. Ferdig når det har stivnet.
Hardkok egg. Forvell grønnsakene.
Ta ut formen fra kjøleskapet, og legg litt dill i bunnen. Ha i resten av ingrediensene og dander slik du ønsker selv.
Hell over resten av aspiken til det dekker innholdet.
Sett kabareten kaldt til den er helt stiv eller vent til neste dag.
Dypp formen raskt i varmt vann.
Legg et egnet fat over formen og vend den fort rundt. Hvis den ikke løsner kan du bløte et kjøkkenhåndkle med varmt vann og legge det rundt formen i ett minutt eller to.
Ta forsiktig av formen.
Server med ferskt brød, sitron og remulade.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit