fisk og sjømat
Kremet pasta med laks og ruccola
Fisk til middag! Lag pasta i kremet fløtesaus, og laks med sitronpepper som gir ekstra god smak.
![Kremet pasta med laks, pyntet med ruccolasalat på hvit tallerken med rød kant.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/mMbdS4PFQGmongNq2eyTF/67c62ba93f0d43b4b686d1e93d16d699/Recipe_kremet-pasta-med-laks.png?preset=large&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkLerøy laksefilet med sitronpepper á 250 g
500 gCoop Pasta Penne
3 dlkremfløte
100 grevet parmesan
1 pkrucculasalat
Litt Extra:
grønne erter
Fremgangsmetode
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Kok fløten så den tykner litt. Tilsett pasta og revet parmesan. La det småkoke i noen minutter så det tykner litt mer.
Stek fisken i ovnen på 170 grader i 5-6 minutter.
Server med ruccolasalat og erter om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆