fisk og sjømat
Kremet reke- og laksepasta
En ekstra lekker kremet pastarett med stekt laks og ferske reker. Og middagen er klar på bare en halvtime.
![Kremet reke- og laksepasta i boller med rødt bestikk ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/763QIIDaS7Tzssol9wUDQC/06c2c12652f1d954a09891fc03b150b1/1550x870_Artikkel-banner_reker_og_pasta.png?preset=large&dpr=2&q=75)
10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
300 gferske reker
400 glaks (i terninger)
400 gfersk pasta
3 stkvårløk
1 stkfedd hvitløk
1 dlgrønnsakskraft
2 og en halv dlmatfløte
150 gsukkererter
Fremgangsmetode
Hakk vårløk og hvitløk og stek det i olje i en stekepanne. Hell på 1 dl grønnsakskraft og kok det inn til halvparten. Hell på matfløte.
Kok pastaen som vist på pakningen.
Stek lakseterninger i olje, og ha laks, reker og sukkererter i biter i sausen. La det trekke i ca. 10 minutter, og server sausen med pastaen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆