Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Laks med glaze og kremet salat

Lag litt lekker glaze med chili til laksemiddagen, så blir måltidet både mer spennende og smakfullt.

Laks, kremet salat og ris på en hvit tallerken med rød kant.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stklaksefilet

4sssøt chilisaus

4sssoyasaus

1ssrevet frisk ingefær

3dlHurtigris

1stkeple

1stkavokado

1poseisbergmix

2dlRømmedressing

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 180 °C. Legg 4 laksefileter i en ildfast form. Bland sammen 4 ss søt chilisaus, 4 ss soyasaus og 1 ss finrevet ingefær og fordel blandingen over fisken.
Stek fisken i ovnen i 10-15 minutter.
Kok 3 dl ris etter anvisning på pakken.
Del 1 eple og 1 avokado i biter og vend med 1 pose isbergmiks og 2 dl rømmedressing.
Server glasert laks med ris og kremet salat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit