laks
Grillet laks med kremet brokkoli
Grillet laks med kremet brokkolisalat er en lett og rask sommermiddag, som smaker kjempegodt!

8min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4stklaksefileter med skinn
2ssolivenolje
en halvtssalt
en halvtspepper
Salat:
en halvstkbrokkoli
en halvstkblomkål
2dlmajones
1sssukker
2sseddik
100gbacon
1stkrødløk
1pkrosiner
40gristede pinjekjerner
4ssfinhakket persille
Fremgangsmetode
Pensle laksefiletene med olje og krydre med salt og pepper.
Fyr opp grillen og grill laksen med skinnsiden ned, sett på lokk og la grille i ca. 6 minutter eller til fisken er akkurat gjennomstekt, ca. 8 min.
Er grillen for varm kan du flytte laksen over på indirekte sone etter halve grilltiden og grille den videre på lav varme.
Rens blomkål og brokkoli, og del i små buketter.
Visp sammen majones, sukker og eddik.
Bland sammen brokkoli, blomkål, majonesdressing, sprøstekt bacon, rosiner, rødløk, pinjekjerner og finhakket persille.
Servér grillet laks med blomkål- og brokkolisalat.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆