laks
Grillet laks med sitrusmarinert avokado- og mangosalat
Grillet laks er enkel og deilig sommermat! Spesielt når den tilberedes på grillen, og serveres med en fruktig og frisk sitrusmarinert avokado- og mangosalat!

6min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
600glaksefilet
Avokado- og mangosalsa:
1stkavokado
1stkmango
1stkrød paprika
1stkrødløk
en halvstkrød chili
1buntfersk koriander
1stklime (kun saften)
1stksitron (kun saften)
1tssesamolje
1ssfersk revet ingefær
4sssoyasaus
Fremgangsmetode
Avokado- og mangosalsa
Skjær avokado og mango i terninger. Finhakk paprika, rødløk, chili og koriander.
Rør sammen limesaft, sitronsaft, sesamolje, fersk revet ingefær og soyasaus i en bolle. Vend sammen med de hakkede grønnsakene og frukten.
Grillet laks
Grill laksen på direkte varme i 3 min på hver side, eller til den er så gjennomstekt du liker den.
Servér den grillede laksen på en seng av sitrusmarinert avokado- og mangosalat.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆