laks
Lefserull med røkelaks
Lefserull med fyll er perfekt både som forrett, til koldtbordet eller som en kjapp lunsj. Fyll den med røkelaks, kremost og dill så har du en rask og deilig snacks!

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stklefser
1 pkkremost
200 grøkelaks (i skiver)
1 buntfrisk dill (hakket)
en halv tspepper
1 pkfrosne tyttebær (ev. tyttebærsyltetøy)
Fremgangsmetode
Smør lefsene med kremost, og fordél en pakke røkelaks i skiver utover kremosten. Dryss over hakket dill, og nykvernet pepper, og rull sammen.
Pakk lefsene stramt i plastfolie og la ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter. Skjær i passelig store skiver, og servér med tinte tyttebær, eller tyttebærsyltetøy.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆