Til hovedinnhold
laks

Lefserull med røkelaks

Lefserull med fyll er perfekt både som forrett, til koldtbordet eller som en kjapp lunsj. Fyll den med røkelaks, kremost og dill så har du en rask og deilig snacks!

Lefserull med røkelaks, kremost og dill, skåret i skiver og servert på hvit tallerken med en hvit skål tyttebær ved siden av. Det er drysset fersk dill over lefserullene.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stklefser

1pkkremost

200grøkelaks (i skiver)

1buntfrisk dill (hakket)

en halvtspepper

1pkfrosne tyttebær (ev. tyttebærsyltetøy)

Fremgangsmetode

Smør lefsene med kremost, og fordél en pakke røkelaks i skiver utover kremosten. Dryss over hakket dill, og nykvernet pepper, og rull sammen.
Pakk lefsene stramt i plastfolie og la ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter. Skjær i passelig store skiver, og servér med tinte tyttebær, eller tyttebærsyltetøy.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆