laks
Rød curry suppe med laks og nudler
I Thailand er retter med rød karripasta en fast gjenganger på middagsbordet, og gir maten et skikkelig spicy kick. Her har vi laget rød curry suppe med laks og nudle; en nydelig, rask og enkel middag som både varmer og metter.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 glaksefilet uten skinn og bein
2 ssred curry paste
1 lhønsebuljong
1 stkvårløk
15 stkcherrytomater
400 gnudler
Fremgangsmetode
Kok nudlene etter anvisning på pakken, og sett til side.
Kok opp rød karripasta og hønsebuljong. Skjær laksefiletene i terninger på cirka to centimeter.
Hakk vårløk, og legg den lyse delen av vårløken i den kokende blandingen.
Del tomatene i to, tilsett laksen og tomatene, og la det koke i 1-2 minutter. Ha nudlene i suppen like før servering.
Strø den grønne delen av vårløken over suppen ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆