laks
Rød curry suppe med laks og nudler
I Thailand er retter med rød karripasta en fast gjenganger på middagsbordet, og gir maten et skikkelig spicy kick. Her har vi laget rød curry suppe med laks og nudle; en nydelig, rask og enkel middag som både varmer og metter.

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
400glaksefilet uten skinn og bein
2ssred curry paste
1lhønsebuljong
1stkvårløk
15stkcherrytomater
400gnudler
Fremgangsmetode
Kok nudlene etter anvisning på pakken, og sett til side.
Kok opp rød karripasta og hønsebuljong. Skjær laksefiletene i terninger på cirka to centimeter.
Hakk vårløk, og legg den lyse delen av vårløken i den kokende blandingen.
Del tomatene i to, tilsett laksen og tomatene, og la det koke i 1-2 minutter. Ha nudlene i suppen like før servering.
Strø den grønne delen av vårløken over suppen ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆