fisk og sjømat
Eksotisk fiskegryte med laks
Med Bali-gryte som utgangspunkt får du raskt en spennende og eksotisk fiskegryte med laks.
![Eksotisk fiskegryte med laks, toppet med vårløk og hakket koriander, i en hvit skål som står på en grå tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5W6zWeEVEP6xezqtu3od4q/2124a51fab012659c98f40a51afe7e75/baligryte-med-laks.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gfrossen laksefilet
1 poseBali kyllinggryte
6 dlvann
2 dlHurtigris
3 dlkremfløte
2 stkvårløk
1 klypefrisk koriander til pynt
Fremgangsmetode
Tin 500 g fisk delvis og del i biter, ca. 3 cm.
Ha innholdet fra 1 pose Bali kyllinggryte i en gryte og tilsett 6 dl vann og 2 dl hurtigris. Kok opp under omrøring og la småkoke i ca. 10 minutter.
Ha 3 dl fløte og fiskebiter i gryten og la småkoke i 3-4 minutter eller til fisken er gjennomvarm og risen al dente (myk, men med litt tyggemotstand).
Hakk 2 vårløk og vend inn rett før servering. Pynt med ekstra vårløk og hakket koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆