ørret
Ørret med yoghurt og couscous
Ørret til middag blir spennende med couscous og salatost. Yoghurt er en frisk dressing ved siden av.
7min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop ørretfilet med skinn
1 pkcouscous
1 stkagurk
200 gcherrytomater (ca)
1 glassCoop salatost med basilikum og oregano
1 pkCoop middelhavssalat
1 begernaturell yoghurt
Litt Extra:
1 klypecurrypulver
Fremgangsmetode
Kok couscous etter anvisning på pakken
Kutt agurken i skiver og del tomatene i to. Bland det i en bolle med ½ ts salt. La det stå i ca 5 minutter.
Bland agurk, tomat, salatost og salat forsiktig sammen med couscous. Smak til med salt og pepper.
Stek fisken i olje, 3-4 minutter på skinnsiden og 2-3 minutter på kjøttsiden.
Smak yoghurten til med salt og pepper og gjerne litt sitronsaft hvis du har. Server fisken på toppen av couscous-salaten og ha yoghurtdressingen ved siden av.
Litt Extra
Krydre fisken med currypulver
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆