Til hovedinnhold
ørret

Rakfiskruller med egg og vårløk

Fyll lefser med rakfisk, vårløk, rømme og kokte egg. Rull dem sammen og server dem som del av julefrokosten eller julelunsjen.

Rakfiskruller med egg og vårløk servert på messingfat, på juledekket bord med hvit duk.

10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

6 porsjoner

400grakfisk

2ssrømme

2stkkokte egg (i biter)

3stkvårløk (finsnittet)

2dråpersitronsaft

1 og en halvtsdijonsennep

1pklefser

Fremgangsmetode

Skjær rakfisken i små biter.
Bland alle ingrediensene til røren og smør den i lefsene.
Rull stramt og skjær i pene biter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆