10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
6 porsjoner
400 grakfisk
2 ssrømme
2 stkkokte egg (i biter)
3 stkvårløk (finsnittet)
2 dråpersitronsaft
1 og en halv tsdijonsennep
1 pklefser
Fremgangsmetode
Skjær rakfisken i små biter.
Bland alle ingrediensene til røren og smør den i lefsene.
Rull stramt og skjær i pene biter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆