Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ovnsbakt laks med fransk potetsalat

Sør-fransk potetsalat og ovnsbakt laks er en stor smaksopplevelse som er enkelt å få til. Vær litt forsiktig med dijon-sennepen på barnas tallerkener, og lag en nydelig fiskemiddag til hele familien.

Ovnsbakt laks med fransk potetsalat på lys tallerken, og lys bakgrunn. Fersk dill på toppen.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4stkCoop Laksefilet U/Skinn

Fransk potetsalat:

1kgpoteter

1stkgul løk

1pkasparges

1stkfennikel

1pottefrisk dill

en halvpottefersk persille

1 og en halvdlolivenolje

2ssdijonsennep

1ssflytende honning

en halvstksitron (kun saften)

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Kutt løken i båter. Bak laks og løk i ovnen på 180 ˚C i ca. 10-15 minutter.

Fransk potetsalat

Kok potetene til de er gjennomkokte.
Del potetene i to, snitt bunnen av aspargesen om den er tørr, og skjær fennikel i skiver.
Finhakk dill og persille, og rør sammen med olivenolje, dijonsennep, honning og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Vend til slutt poteter, asparges, fennikel og den ovnsbakte løken sammen med dressingen og servér sammen med laksen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit