fisk og sjømat
Ovnsbakt laks med parmesan og asparges
Ovnsbakt laks er kjempeenkelt! Bare legg fisken i en form, riv over ost og sleng det inn i ovnen. That's it.
![Ovnsbakt laks med parmesan og asparges på bakepapir](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1v7y5VJ8xE3QNO8kxd80Zo/fcac5c644c8f2f1fa8ad29e6b9debc71/laks-med-asparges-og-parmesan-narme_1200x720.gif?preset=large&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stklaksefileter
1 stkasparges (bunt)
1 stksitron
2 dlparmesan
3 feddhvitløk
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 grader med grillfunksjon, og legg bakepapir i bunnen av en ildfast form.
Skjær sitronen i skiver og legg de i midten av formen. Legg fiskebitene på toppen av sitronen og asparges rundt.
Bland revet parmesan og hvitløk, og dryss over. Avslutt med litt salt og pepper.
La formen stå i ovnen til osten er gyllen, ca. 15- 20 minutter.
Server gjerne med små poteter og litt rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆