Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ovnsbakt laks med Sandefjordsaus

Stek laks og grønnsaker i ovnen og server med en god saus til. Sandefjordsausen er ferdig og skal bare varmes raskt, så er den klar.

Ovnsbakt laks med Sandefjordsaus

23min / 2min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pk500 g Coop laksefilet

1stkblomkål

600gAsterix poteter

1pkToro sandefjordsaus, 300 ml

6ssolivenolje

Litt Extra:

1dråpersitronsaft (Drypp litt om ønskelig)

Fremgangsmetode

Skru stekeovnen på 180 °C.
Del blomkål og poteter i grove biter. Ha på salt, pepper og halvparten av olivenoljen, og fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir.
Stek grønnsakene i ovnen i 10 minutter.
Krydre fisken med salt, pepper og resten av olivenoljen og legg den på stekebrettet sammen med grønnsakene.
Stek det i ovnen i ca. 10-15 minutter til fisken og grønnsakene er ferdige.
Varm sausen etter anvisning på pakken.

Litt Extra

Drypp litt sitronsaft på fisken rett før servering

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn