Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Pasta med scampi er luksusmiddag på rekordtid

Pasta er kjapp og populær middag, og med store, saftige scampi og en deilig fløtesaus til, er det festmat på under en halvtime.

Pasta med scampi i blå skål på rustikk trebord

20min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

200gtagliatelle (tørr)

1stkchili (rød, skåret i tynne skiver)

2feddhvitløk (skåret i tynne skiver)

200gscampi (ferdigkokte)

3dlkremfløte

en halvstksitron (finrevet skall)

1klypesalt og pepper

2sssmør

1dæsjfrisk persille

Fremgangsmetode

Kok pasta som anvist på pakken. Salt og pepre kongerekene.
Skjær chili og hvitløk i tynne skiver og ha dette i panna med litt smør.
La dette surre noen minutter under omrøring. Tilsett fløte og kok opp. Tilsett scampi. Finriv sitronskall og ha i retten. Vend pastaen i sausen og pynt med frisk persille.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit